Over mij

Mijn naam is Valerie van de klundert en ik ben de trotse eigenaresse van deze trimsalon. Al vanaf dat ik nog een kind was heb ik al een grote liefde voor dieren, voornamelijk honden.

Eerst wilde ik dierenarts worden, maar toen maakte ik kennis met hondentrimmen en was ik meteen verkocht. Liefde op het eerst gezicht kun je het wel noemen. In 2017 ben ik afgestudeerd als Manager recreatiedieren en ben ik meteen mijn eigen salon gestart. Later in april 2018 ben geslaagd voor de opleiding hondentrimmen.

Bij mij in de trimsalon staat aandacht en zorg voorop. Er wordt altijd tijd besteed aan het kiezen van de juiste behandeling voor de hond. Deze behandeling moet passen bij de hond, zijn huid en vacht, maar ook bij het baasje.

Alle rassen, van groot tot klein, zijn welkom bij Hondentrimsalon van de Klundert.

Tevens steef ik ernaar dat alle honden en baasje met een fijn gevoel de salon verlaten, daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Valerie van de Klundert 🐶

Hondentrimsalon van de Klundert kan je helpen met:

Voorbereiding

Lees hier alle tips die je kunt volgen om jouw hond of puppy zo goed mogelijk voor te bereiden op een behandeling in de hondentrimsalon.

Puppykennismaking

Is jouw puppy nog helemaal nieuw bij de hondentrimsalon? Laten we dan eerst kennismaken! Dan kan jouw hondje alvast wennen.

Behandelingen

Alle honden zijn welkom bij mij, zowel grote als kleine honden. Lees meer over de behandelingen die ik jouw hond kan bieden.

Volg mij op Social Media!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, schattige makeovers en handige verzorgingstips? Volg Hondentrimsalon van de Klundert dan op social media! Samen vormen we een gemeenschap van hondenliefhebbers die streven naar het welzijn van onze harige viervoeters.

Klik op de onderstaande knoppen om ons te volgen op Facebook en Instagram.

Heb je vragen? Stel ze vrijblijvend! Ik help je graag verder. Stuur een mailtje of bel even naar 06-18529624